zoom_in

Gravírovaný obraz Meditácia

Oživte svoj priestor s naším unikátnym gravírovaným obrazom v tvare meditácie na preglejke. Jemné detaily a kvalitné spracovanie vytvárajú jedinečný vizuálny zážitok, ktorý dodá vášmu interiéru pokojnú atmosféru a inšpiratívnu estetiku.

DARČEK GRÁTIS KU KAŽDEJ OBJEDNÁVKE

16.58 €
 bez DPH

16,58 €
 s DPH
Rozmery
  • 15x15x0.3cm
  • 25x25x0.3cm
  • 50x50x0.3cm
Množstvo
check Skladom

Obohaťte svoj domov s naším exkluzívnym gravirovaným obrazom na preglejke v podobe meditujúcej postavy. Precízna gravírovaná úprava zdôrazňuje jemné nuansy a vytvára dojem hĺbky, čím prináša unikátny vizuálny zážitok.

Tento kúsok nielenže obohatí váš interiér o estetiku meditácie, ale zároveň poskytuje príjemný vizuálny podnet a dotyk pokoja do vášho domova.

Montáž na stenu:

Pred montážou na stenu odporúčame určiť miesto umiestnenia dekorácie a pomocou vodováhy zabezpečiť rovnosť. Následne vytvorte otvory na klinčeky alebo naneste montážne lepidlo na zadnú stranu dekorácie a pevne pritlačte ku stene. Počkajte, kým lepidlo zaschne a dekorácia bude pevne držať na stene. 

Dôležité upozornenie: 

Pred montážou si overte pevnosť a bezpečnosť umiestnenia dekorácie, aby nedošlo k nebezpečenstvu pádu a prípadným poškodeniam osôb alebo majetku.

Špecifické referencie