zoom_in

Dekorácia Hory

Táto drevená dekorácia zobrazuje pôsobivé hory. Rezy a ryhy v dreve evokujú kamenné útvary, tóny dreva zachytávajú kontrasty medzi údoliami a vrcholmi. Prineste si do interiéru kúsok horskej krásy a zvedavosti na dobrodružstvá.

DARČEK GRÁTIS KU KAŽDEJ OBJEDNÁVKE 

24.92 €
 bez DPH

24,92 €
 s DPH
Farba
  • Čierna
  • Hnedá
  • Biela
  • Zlatá
Množstvo
check Skladom

Zobrazenie hôr vo vašom interiéri získa na výnimočnosti.

 

So šírkou 70 cm a precíznosťou vyrezávania z 3 mm hrubej drevenej brezovej preglejky, táto dekorácia neodolateľne prináša kúsok prírody a textúry hôr priamo do vášho domova. Tóny dreva a jemné prechody dodávajú obrazu hĺbku a kontrasty, ktoré pripomínajú hrebeňové línie a zákutia horského prostredia. Rozžiar svoj priestor touto unikátnou drevenou panorámou hôr, ktorá láka na prieskum a dobrodružstvo.

Táto drevená panoráma zohráva s farebnými odtieňmi, pričom si môžete vybrať zo širokej škály možností.

Biela verzia pripomína zasnežené štíty, čistotu a nevinnosť hôr. Čierna varianta evokuje tajomno a nesmiernu krásu horských útvarov, zatiaľ čo hnedá farba podčiarkuje prirodzený charakter dreva a dodáva obrazu teplý a príjemný nádych.

 

Montáž na stenu:

Pred montážou na stenu odporúčame určiť miesto umiestnenia dekorácie a pomocou vodováhy zabezpečiť rovnosť. Následne vytvorte otvory na klinčeky alebo naneste montážne lepidlo na zadnú stranu dekorácie a pevne pritlačte ku stene. Počkajte, kým lepidlo zaschne a dekorácia bude pevne držať na stene. 

Dôležité upozornenie: 

Pred montážou si overte pevnosť a bezpečnosť umiestnenia dekorácie, aby nedošlo k nebezpečenstvu pádu a prípadným poškodeniam osôb alebo majetku.

 

Špecifické referencie